Advertisement

Ewa Farna Times Square : Top Star Ewa Farna Na Times Square Facebook : Zpěvačka eva farna před dvěma měsíci představila svoji zbrusu novou píseň s názvem tělo, v níž se snaží poukázat na důležitost sebepřijetí a oslavuje krásu těl, na kterých život zanechal nesmazatelné stopy.

Ewa Farna Times Square : Top Star Ewa Farna Na Times Square Facebook : Zpěvačka eva farna před dvěma měsíci představila svoji zbrusu novou píseň s názvem tělo, v níž se snaží poukázat na důležitost sebepřijetí a oslavuje krásu těl, na kterých život zanechal nesmazatelné stopy.. Světelné billboardy na times square jsou nejžádanějšími reklamními prostorami ve spojených státech. Ewa farna (27) si na své konto připsala další významný úspěch. Také ona se dostala na nejslavnější reklamní plochu světa na times square. Stala se totiž tváří playlistu, kterým společnost spotify bojuje za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square.

Billboard na times square je pro mě pocta, z chystané desky mám skvělý pocit, dodává. Neuveríš, koľko taká reklama stojí! Celosvětová kampaň streamovací platformy spotify equal má další českou zástupkyni. Její tvář v nadživotní velikosti shlíží na všechny z nejznámější ulice světa times square. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu.

Ewa Farna V Reklame Na Times Square Jeden Den Tam Stoji Sto Tisic Dolaru
Ewa Farna V Reklame Na Times Square Jeden Den Tam Stoji Sto Tisic Dolaru from cdn.forbesmedia.cz
Time square, new york city, right now! Niesla silné posolstvo a povzbudzovala všetky ženy k tomu, aby sa milovali presne také aké sú. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Se svou písní tělo zabodovala v playlistu spotify, díky němuž se objevila v reklamě na nejrušnější křižovatce v americe. Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články. Světelné billboardy na times square jsou nejžádanějšími reklamními prostorami ve spojených státech. Málokterá zpěvačka si kvůli své postavě vyslechla tolik ostrých komentářů jako ewa farna. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu.

Stala se totiž tváří playlistu, kterým společnost spotify bojuje za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu.

Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články. Tuto domněnku nyní farna rázně vyvrátila. Píseň tělo, se kterou se dostala dokonce na newyorské times square, je ódou na přijetí sebe sama. So now i'm officially as big as a barracks. Ten je v tomto případě velký jako barák, a ne jen tak ledajaký. New york, vendryně ewa farna se svou písní tělo je na reklamní ploše na times square v new yorku. Times square ovládla další česká zpěvačka. Jak ale sama zpěvačka prozradila, mnoho lidí píseň a potažmo i videoklip bralo jako propagaci obezity. Po ewě farné, která zabodovala v červenci písničkou tělo, se na nejslavnější reklamní plochu světa na times square dostala zpěvačka lenny, dcera lenky filipové s písní overdosed. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Neuveríš, koľko taká reklama stojí! Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články.

Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Píseň tělo, se kterou se dostala dokonce na newyorské times square, je ódou na přijetí sebe sama. Tahle velikost xxl mi docela lichotí napsala vtipně interpretka hitu mám boky jako skříň ewa farna. Obie wokalistki można było zobaczyć na ogromnym billboardzie w ramach kampanii spotify equal. Během posledních deseti let si už přečetla, že vypadá jako dva polské tiráky, praská pod ní pódium nebo že je slonice.

Ewa Farna V Reklame Na Times Square Jeden Den Tam Stoji Sto Tisic Dolaru
Ewa Farna V Reklame Na Times Square Jeden Den Tam Stoji Sto Tisic Dolaru from cdn.forbesmedia.cz
„tak teď už jsem oficiálně velká jako barák. Na začátku tohoto týdne se vendryňská rodačka ewa farna ocitla na nejžádanějším reklamním prostoru v new yorku. Tak teď jsem už oficiálně velká jako barák, pochvaluje si. Aaaaaa🖤💚 #tělo #ciało #globalplaylist #equal #billboard… Během posledních deseti let si už přečetla, že vypadá jako dva polské tiráky, praská pod ní pódium nebo že je slonice. New york, vendryně ewa farna se svou písní tělo je na reklamní ploše na times square v new yorku. Spotify zde propaguje sérii playlistů se skladbami více než padesáti umělkyň z celého světa. Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square.

Niesla silné posolstvo a povzbudzovala všetky ženy k tomu, aby sa milovali presne také aké sú.

Ewa farna v něm prezentuje svou píseň tělo. Málokterá zpěvačka si kvůli své postavě vyslechla tolik ostrých komentářů jako ewa farna. Aaaaaa🖤💚 #tělo #ciało #globalplaylist #equal #billboard… Také ona se dostala na nejslavnější reklamní plochu světa na times square. Ewa farna se objevila v reklamě na times square. #prešlo niekoľko týždňov odkedy ewa farna predstavila svetu svoju novú pieseň s názvom telo. Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články. Spotify prostřednictvím této reklamy propaguje speciálně vytvořený seznam písniček, kam se farna dostala se svým singlem tělo. Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square. Tahle velikost xxl mi docela lichotí, říká zpěvačka. Zpěvačka ewa farna obsadila billboard rozprostírající se nad times square. „tak teď už jsem oficiálně velká jako barák. Stala se totiž tváří playlistu, kterým společnost spotify bojuje za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu.

Ewa farna i brodka zostały zaprezentowana tysiącom przechodniów na nowojorskim time square. Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Světelné billboardy na times square jsou nejžádanějšími reklamními prostorami ve spojených státech. Ewa farna se díky spotify dostala až na times square 22.06.2021 14.07.2021 by hipsterka švédský hudební gigant spotify zařadil do své nové kampaně s názvem equal i třineckou rodačku ewu farnou s písní tělo.

Ewa Farna Robi Furore W Nowym Jorku Tego Nikt Sie Nie Spodziewal Super Express Wiadomosci Polityka Sport
Ewa Farna Robi Furore W Nowym Jorku Tego Nikt Sie Nie Spodziewal Super Express Wiadomosci Polityka Sport from cdn.galleries.smcloud.net
Díky písni tělo se ewa farna (27) dostala na obrovskou reklamní obrazovku na newyorské times square. Také ona se dostala na nejslavnější reklamní plochu světa na times square. Ewa farna, která zdobila obří plochu na times square před měsícem, byla nahrazena oblíbenou zpěvačkou lenny, která se tak stala druhou českou hvězdou v řadě, jíž společnost spotify v rámci kampaně equal pronajala billboard za 100 tisíc dolarů na den. Díky songu o těle se ewa farna dostala na billboard na times square. Through this ad, spotify promotes a specially crafted list of songs that farna went to with her single body. Nová píseň s názvem tělo zpěvačky ewy farné (27) slaví celosvětový úspěch! Následovat je bude také talentovaná devatenáctiletá slovenská písničkářka karin ann. Ewa farna na times square.

Zdjęcie ewy farnej zobaczyły tysiące przechodniów w nowym jorku /viphoto /east news inicjatywa equal spotify ma na celu wsparcie utalentowanych …

„má zdůraznit funkčnost těla, ne jeho estetičnost, jak jsme zvyklí z instagramu, uvedla farna. Tak teď jsem už oficiálně velká jako barák, pochvaluje si. Jak ale sama zpěvačka prozradila, mnoho lidí píseň a potažmo i videoklip bralo jako propagaci obezity. Díky songu o těle se ewa farna dostala na billboard na times square. Ewa farna (27) si na své konto připsala další významný úspěch. Ewa farna dobyla time square v new yorku! Letos přišla s jednou z nejsilnějších písní svojí kariéry tělo, díky které se dostala až na obří billboard na times square v new yorku. Na billboardu na newyorské times square nezáří jen ewa farna (27) či lenny (27). Píseň tělo, se kterou se dostala dokonce na newyorské times square, je ódou na přijetí sebe sama. Tahle velikost xxl mi docela lichotí, říká zpěvačka. Lenny má v těchto dnech víc důvodů k oslavě. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Světelné billboardy na times square jsou nejžádanějšími reklamními prostorami ve spojených státech.

Posting Komentar

0 Komentar